Класната ръководителка на Тошко Йорданов в Националната гимназия за древни езици и

...
Класната ръководителка на Тошко Йорданов в Националната гимназия за древни езици и
Коментари Харесай

Класната на Тошко Йорданов се отказа от него чрез публикация онлайн

Класната ръководителка на Тошко Йорданов в Националната гимназия за антични езици и просвета (НГДЕК) се появи в обществените мрежи и изрази мнението си за настоящата политическа конюнктура. Госпожа Стамена Димова се отхвърли от депутата " публично " в профила си във " Facebook ".

Ето какво написа тя:

" Не че има някакво значение... Но през днешния ден, под небето се отхвърлям за първи път в живота си, от собствен възпитаник.. Позорно е... Пред небето и съвестта си. Съжалявам за всяка дума, която съм похабила пред него....Съжалявам...Отказах се ", пише Димова, съобщи " Novini.bg ".

Стамена Димова е именит учител в НГДЕК, известна още като Класическата гимназия. Именно там е учил и Тошко Йорданов, откакто идва в столицата като възпитаник. От същия випуск е и Иво Сиромахов, с който са най-близки другари от деца. Председателя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която също е ученик на НГДК, е от по-горен клас.

Стамена е фаворитка на всички свои възпитаници. Тя е щерка е на Вергил Димов, министър на вътрешните работи и националното здраве в държавното управление, което съществува единствено 7 дни преди 9-ти септември.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР